görüntü

SgamePro nedir?

SGame Platformu Pro kullanıcılara kripto simge mayın ve video oyunları oynarken aynı zamanda gerçek para aramaya yeteneğini sağlayan ilk cryptocurrency tabanlı mobil oyunun bir sistem olarak tasarlanmıştır.

SgamePro Oyunları Nasıl Oynanır, Kripto Madeni Para Kazanacak

Temel olarak bu, blockchain üzerinde oluşturulmuş, kullanıcılara dünyanın en popüler oyunlarını oynayarak kripto jetonları yapma özgürlüğü veren ilk mobil oyun toplayıcısıdır. Şirket tarafından yapılan en büyük duyurulardan biri, dünyanın en başarılı YouTube yıldızı Pewdiepie ile yaptıkları ortaklıklar.

Video oyun tabanlı bir platformda yer almak istiyorsanız, Telegram’a katılabilir, şirketin web sitesindeki tüm tanıtım raporlarını indirebilir ve okuyabilirsiniz. Sadece bu değil, Eidoo ve ICO Engine tarafından desteklenen SGame Pro ile ilgili değil.
görüntü

kâr

Oyuncu için
Ana görevimiz oyunculara favori oyunlarını oynayabilecekleri ve “SGM” jetonları kazandıkları benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunmaktır. Oyuncular tamamen yeni bir yolla uğraşırlar çünkü Canlı akış oyunları için değerlenir. Oyuncular, SGM’yi iç Sgame Pro pazarında ve Yayıncı dijital mağazasında büyük miktarlarda dijital ve fiziksel ürün alışverişinde bulunmak için birbirlerini zorlayabilecekler. Oyuncular SGM’yi kendi Swetch’lerinden herhangi bir zamanda ERC-20 uyumlu harici cüzdanına aktarabilecekler.

Yayıncılar için yayıncılara
, sorunları ile paylaşarak gelir akışlarıyla yeni bir yol sunulacak. Bunu bağlam içine sokmak için, çok oyunculu oyunlarda 2017 yılında 800 milyardan fazla zorluk yaşandı. Buna ek olarak, yayıncıların oyunu tanıtmak için basit ve yenilikçi bir yolu vardır. SGM’de ödeme bonusları ile oyuncu ödülleri alma, zorluklara özel ödüller verme ve doğrudan etkili pro oyunlarını kullanma seçeneği vardır. Bu, haberci gibi önemli etkileyicilere benzersiz bir erişim ve yayıncılara ücretsiz küresel pazarlama olanağı sağlıyor.

Etkileyenler için Etkileyenlerin
, izleyicilerin uzun vadeli bir Etkileyici olmaya devam etmesine bakılmaksızın, her potansiyel müşteri için sürekli bir gelir akışı sağlayan bir sevk sistemi aracılığıyla takipçilerinden para kazanmalarına izin veriyoruz. Her başvuru, yeni tanıtılan oyuncu tarafından elde edilen SGM’nin bir parçası ile süresiz olarak ve Oyuncu’nun takipçisi olup olmadığına bakılmaksızın ödüllendirilecektir. Etkileyenler için ödüller doğrudan Sgame Pro tarafından ödenmiş ve tanıtılan Oyuncudan düşülmemiştir.

Yatırımcılar İçin Tüccarlara
benzeri görülmemiş bir ölçek ekonomisi sağlıyor ve bir kerede çok sayıda yayıncıyı bir arada sunabiliyor, platformda oyuncu katılımı ile kapsamlı yüksek kaliteli kullanıcı verileri üretiyoruz. Oyuncu profilleri daha detaylı oyuncu hedefleme yetenekleri sağlayan bir çapraz oyun olacak. Sgame Pro, Trader’ların ürünlerini Marketplace ve Özel Teklifler bölümü aracılığıyla çevrimiçi olarak tanıtmaları için kolay ve düşük maliyetli bir yol sunar.

SgamePro SGM Jetonu ICO Detayları

Şirket web sitesinde de girebileceğiniz bir beyaz liste var. Jetonların toplam satışları 194.5 mm ve kişisel satışlar 139,5 mm, ana satışlar ise 55 milyon olarak belirlendi. Ana jeton satışları, Haziran 2018’in sonunda başlayacak. Beyaz listeler, şirket ile ilgili her şey hakkında, tarihler, istatistikler, özel ürünler ve sayılar gibi bilgileri size verir.

Token ihraççıları, İsviçre merkezli bir şirket olan SGame SA’dır. Platformun sembolü, Ethereum tarafından kullanılan ERC20 standart belirteç platformunda çalışan SGM’dir. Şirket jetonlarının ana satışları Haziran 2018’de başlayarak, ana jetonların satışından 10 gün önce Chf’de fiyatlar ile başlıyor. Ayrıca, ICO’dan 24 saat önce başlayacak olan ETH / CHF için bir döviz kuru da bulunmaktadır.

Platformu çalıştırmak için kullanılan ana para birimi Ether’dir, bu projenin gerekli kısımlarından biri KYC’dir.

Jeton dağıtımı

Toplam Arz: 350 000 000 
Özel Satış: 139,59,9999 
Ana Satış: 55,000,000SG 
M Likidite Rezerv: 83.000.000 
51,000,00: Teşekkürler Veren 
15,000,000Advisors & Kurucular: Kurucular Tutacağı 15,000,00 
bounties% airdrops: 6.500.000

Kullanım ve Fonlar
görüntü

Web sitesinde oldukça büyük bir takım var ve bu noktada çok hızlı büyüyor gibi görünüyor.
görüntü

yol haritası
görüntü

Sonuç

Bu şirket oyuncuların yeni jetonları, SGM’leri ile ödül kazanmalarına yardımcı olmak için tasarlanırken, oyuncular sadece oynadıkları için ödül almak için oyunlar oynuyorlar. Kullanılan oyunlar jenerik oyunlar değildir, piyasadaki en popüler oyunlardan bazılarıdır. Bu çoğunlukla büyük ölçüde mobil oyunlar içerir. Ayrıca, SGM platformu temelde oyun oynayabilmenin tek yolu sistemin kendisi.

Temel olarak platform, platformdan tabanların veya işlemlerin tamamlanmasıyla başa çıkmanın tek yoludur. Sizler için doğru oyunu seçerken başlamak için gereken tüm bilgilere sahip oldukları SGamePro.io şirket web sitesinde sofistike yeni teknoloji hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Yaklaşan Sgame Pro ™ ve ICO hakkında daha fazla bilgi için, sgamepro.io adresini ziyaret edin 
https://sgamepro.io/

Ve üzerinde izleyin: 
Facebook: https://www.facebook.com/sgamepro.io/
Twitter: https://twitter.com/sgame_official?lang=en
Raporu: https://sgamepro.io/wp-content/uploads /2018/05/Sgame_Pro-White_Paper-v1.73.pdf

 

 

BitCointalk username: F.Samosir
Profil Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2294632
ETH Address: 0x2A2085Db290BA8a68f4537b95f35900627B9c4c4