Merhaba sevgili arkadaşlar! Libereum projesi hakkında konuşacağız. Bu proje spor endüstrisinde abluka kullanmayı amaçlıyor. 
Libereum (LIBER), spor endüstrisinde bir kullanıcı ağı oluşturmaya odaklanan bir başlangıç ​​ERC20 jetonudur – daha özel olarak, futbol kulüpleri (veya futbol kulüpleri, ABD’de biliyorum).

Dikkatle izledik ve Red Bull kulüplerinin (RB Leipzig ve Red Bull Salzburg) gelişimini izledik ve Libereum’u sporla birleştirmenin elektronik parayı gerçeğe dönüştüreceğine inanıyoruz. ana akım. 
Şirket, dijital para endüstrisini yıllardır sürekli olarak takip ediyor ve akla gelebilecek sonuçlarını buldu, bu yüzden tamamen toplamaya adanmış olacak. Gerçek ortak girişimler oluşturacaksınız.

Şirketin şimdi dijital para yetkilileri ve futbol sektöründe var. Uzun zamandır kendi kişisel alanlarına dahil olmuşlar ve aslında bu yeni şirketi pazarda ilerlemek için etkileyecek bilgiye sahipler. Şirket şu anda satın almak için ideal bir takım arıyor. 
Libereum, futbolun, dürüst olmak gerekirse, gezegendeki en ünlü oyun olduğuna ve bu doğrultuda spekülasyon için inanılmaz bir odak olduğuna inanıyor. Dijital para endüstrisinin nihai kaderi, hiç şüphesiz futbolun kaderini aşabilir, şirketin üreticileri kabul etti.
Futbol tüm dünyada bilinen ve oynanan popüler bir spordur. Bu, dünyanın en popüler sporudur ve sadece milyarlarca aktif katılımcının değil, aynı zamanda dünya çapında milyarlarca hayranın da, futbolla birleşik kodlamanın bir adım olduğuna inanıyoruz. Kripto ve Blockchain Teknolojisinin gelişimini takip etti.

Hollanda’da bulunduğumuzdan beri, Libereum misyonunun ilk bölümünde ana odak noktamız yerel bir futbol kulübü olmak olacaktır. Bu görevi gerçekleştirmek için, Libereuma yatırım yapmak isteyen taraflarla iletişim kurduk. Bu nedenle, birincinin, Ön-ICO aşamasında bile uygulanacağından kesinlikle eminiz.

misyon

Libereum kulübün sahipliğini kazandıktan sonra bir sonraki aşamayı başlatacağız. Libereum daha sonra kulübün taraftarlarına ve sponsorlarına tanıtılacak. Bir kez tanıştığımız zaman, henüz sahip olmadığımız stadyumun içinde ve çevresinde bilet, yiyecek ve içecek, sponsorluk paketleri ve her şey için tek ödeme seçeneği olarak Libereum’u kuracağız. bahsetmek.

Misyonumuz konusunda tutkuluyuz ve Libereum’un başarısına gerçekten inanıyoruz. Libereum’un nihai olarak elektronik parayı baskın hale getirme gücüne sahip olduğuna inanıyoruz.

LIBEREUM, “gerçek” dünya ve kriptografik dünya arasındaki kayıp bağlantı olmayı hedefliyor. Hayranların değeri kripto olarak görünmez; Bu iki unsuru birleştirerek somut adalet yaratırız. Daha fazla Libere taraftarının sahip olduğu, kulüplerindeki paylarının ne kadar yüksek olacağını söyleyebilirsin. 
Özellikle Libere, Crypto’nun futbolun içine dahil edilmesiyle geniş çapta benimsenmesine odaklanıyor. Geniş bir endüstri ile, bunun için yeni ekler sağlayan herhangi bir iş için büyük bir açık kapı var. Libereum’un rehberi futbol takımlarının toplanmasını yakalar ve bu da kulübün etrafında dönen finansal hareketin girişi olarak ön kodlamaya izin verir.

Bütün dünya futbolla ilgileniyor sadece büyüyor; Yeni taahhüt, gelecekte güvenli bir sektöre odaklanan mevcut oyun hayranları için bir kitle sağlamayı amaçlamaktadır. Libereum kendisini, bu toplumun en önemli gelişmeleri arasında öne çıkaran bu endüstriye sokuyor.

Düşünce, Libereum’un satın alacağı grupların destekçilerinin, şirketten kart almaya başlayacağı ve bu durum, kartların maliyetini, zamanla artacak ve balıklar için son derece faydalı olacak. Yakında şirket için insan kaynakları.

Libereum’un faaliyetleri, gezegendeki en çok tartışılan noktaların altını çizerek sıralandı. Şu anda Libereum için geniş bir iletişim ile karakterize edilen bir cevaptan sonra arama yapın: Bir şeyin sıkılaştırılmasının faydaları, gelgitler ve sermaye zenginliklerine karşı gelen akıntı tarafından tanınacaktır. organik. Bu, genç bir görevin amaçlarıyla aşinalık oluşturmasını daha az zorlaştırır. Bu kayda değer bir kalitedir ve aynı sayıda işlemin, motivasyonunun çoğunu ikna etmek için varlığı ele alması gerekir; Libereum bu problemle yüzleşmiyor.

Libereum’un bir kulübe sahip olmasının orijinal tasarımı anlaşılır bir şey olsa da, sermayeye erişim, uzun mesafe hedefleri daha geniş bir özellik havuzu gerektirir.

Libereum, kulübün ulaştığı yakındaki kasaba stadyumlarında işlem yapabilmeyi planlamaktadır. Bu, büyük ölçekli işlemler dahil edileceğinden, keskin bir iş genişlemesi seviyesi gerektirir. Böylelikle, Libereum’un uzun vadeli hedefi, özellikle derneklerin Libereum’un kontrolü içinde olmadığı için, bazı fırsatlar yaratabilir. Buna göre, işlem birçok toplantı içeriyor.

Her durumda, sürekli olarak biraz yatırım gerektiren anormal değişikliklerin olduğunu unutmayın. Libereum ekibi, geçmişte yapılan projelerden bağımsız olarak, büyük ölçekli anlaşmalarda deneyimsiz kılan iş toplantıları yaptı. 
LIBEREUM’un jetonunun satışı

LIBER satış öncesi devam ediyor. Aynı zamanda yumuşak kapak (ve sert kapak) olan toplam 10 milyon LIBER koduna sahip olacak. Bu kesinlikle garip. Şirket, paranın şirketin istediği yarışmalardan birinde bir kulüp satın almak ve Libereum’u bazı borsalara eklemek için yeterli olacağını söyledi.

Jetonun fiyatı, her bir jeton için 0.60 $, maksimum sayıda olmayan her bir kişi için en az 5000 LIBER olacaktır. Hala satılmayan tüm kartları satın almak isterseniz, bunu yapabilirsiniz.

Satılık sona erdikten sonra, Libereum bir alışverişi yoluyla zamanki piyasa fiyatı ile satın alınabilecek olacaktır. gerisi taraftarlara, sponsorlarını, ortaklar ve diğer insanlara Libereum platformu doğrudan satın almak için fırsat sunmak için farklı bileşenlere bölünecektir. 
Web sitesi: https://www.libereum.io/
beyaz kağıt: https://www.libereum.io/files/libereum_whitepaper_en.pdf
telgraf: https://t.me/libereum
Facebook: https://fb.me / libereum 
Twitter: https://twitter.com/Libereum
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/libereum/
Instagram: https://instagram.com/libereum
Steemit: https://steemit.com/ @libereum

 

BitCointalk username: F.Samosir
Profil Bitcointalk : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2294632
ETH Address: 0x2A2085Db290BA8a68f4537b95f35900627B9c4c4